mandag 28. januar 2013

Magevondt

Sara er normalt veldig blid og skravlete. Et av symptomene på sykdommen hennes er mistrivsel. Det har vi heldigvis ikke sett noe til før. Denne uka derimot, har vi sett det. Hun er tydelig utilpass, men det har bedret seg i de siste par dagene.

I går var vi veldig optimistiske, men dagen i dag har vært litt tøff. Ikke noen store alvorligheter, tror vi, men hun har veldig vondt i magen. Hun gråter og gråter, spenner seg og blir nesten hysterisk i bevegelsene og i blikket. Det er umulig å få roet henne ned og hun blir tilslutt helt utslitt av all skrikingen. Hun får heldigvis paracet, da roer hun seg, og ofte sovner hun.

På grunn av dette, ble vi sent på røntgen av magen. Vi håpet at vi ville se at hun var opstipert, sånn at vi kunne bli kvitt magevondten. Røntgenbildene viste derimot ingenting. På lungene hennes kunne det derimot se ut som hun har hatt en luftveisinfeksjon, men at hun er bedre nå. Vi krysser fingrene for det. Og håper at magesmertene er forbigående.

Fordi legene ikke er bekymret for væsken rundt hjertet, blir vi overflyttet til Tbg i dag. Nå venter vi på ambulanse. Frøkna er avhengig av oksygen, derfor kan vi ikke kjøre i vanlig bil.

1 kommentar:

  1. Stakkars lille prinsessa<3 Der er veldig flinke. Tenker masse på dere<3

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)