mandag 11. februar 2013

Svar på noen av prøvene

I dag fikk vi svar på noen av prøvene. De har funnet en bakterie i lungene hennes. Denne vil de helst ikke finne hos premature babyer og babyer med multiorgan-problematikk (som hos Sara). Disse blir slått helt ut av denne bakterien og blir veldig syke. Det kan vi skrive under på.

I tillegg har de funnet et virus i blodet hennes. Dette kan hun ha hatt fra fødselen. De satte jo igang antibiotika rett etter fødsel fordi hun hadde for høy CRP, noe som tyder på infeksjon. Men det har ikke tatt knekken på viruset.

Nå er hun ihvertfall på bedringens vei! CRPen er mye lavere, det samme er laukocyttnivået. Begge er indikasjoner på at hun er friskere og at infeksjonen er på vei ut.

Nå er kl 22, det er vaktskifte på avdelinga, og Sara skal snart sove. Det virker ikke som hun kommer til å gjøre det med det første. Hun ligger i sengen sin, uten smokk (?!?), og ler og fniser for seg selv. Hun lager så fine godlyder at bekymringene våre holdes på avstand. Og vi nyter det.

Nå føles det nesten som vi er en helt vanlig familie. Oss tre, uten en vond smerte i brystet og stram knute i magen. Sykepleierne, legene, de vonde stolene på overvåkninga, sprinkelsenga og den upersonlige innredninga har ingen betydning når Sara er så blid og fornøyd.

I morgen håper vi å kunne ta bort oksygenslangen, hvis hun har hatt fin metning i natt. Da skal hun få bade. Det elsker hun. Litt skeptisk, men mest fornøyd. En ørliten erstatning for babysvømminga vi rakk å begynne på hjemme før hun ble innlagt denne runden.

3 kommentarer:

  1. Åh så bra!Jeg krysser fingrene for dere alle 3!:)Tenker på dere!<3
    Ingenting slår barnelatter og smil!:)

    SvarSlett
  2. Dette er bare så godt å høre <3 Deilig med positiv framgang etter alt dere har vært igjennom :) LIKER :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)