torsdag 18. april 2013

I studio

Vi er så heldige at mamman til Vida, som ble født på samme dag som Sara, driver Studio Expose! Det betyr morsomme dager hos fotograf og nydelige minner for livet.

Her er noen av dagens bilder (som jeg hadde fått allerede FØR jeg hadde kommet meg hjem!):


8 kommentarer:

  1. Var så koselig å se dere igjen <3 Fine lille vakre Sara <3

    SvarSlett
  2. Så stor og nydlig tulle <3 Er så glad for at ting har gått bra, og at Sara er i så god form. Er helt avhengig av og lese bloggen og holde meg oppdatert på hvordan det går med dere :-)

    Dere er så flinke! Dere imponerer og rører meg over hvor dyktige dere er som foreldre, og hvordan dere tar vare på hverandre og er et super team!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så utrolig koselig melding, Trine Lise! Hyggelig at du følger oss, og at du deler gledene med oss. Takk:)

      Slett
  3. Hei! Fant link til bloggen din via Knappenforeningen på FB...og siden har jeg vært innom daglig. Selv er jeg i den heldige situasjon --> ingen knapp lenger og ingen diagnose....kjenner meg likevel igjen i mye av det du skriver, pleiepenger og det å bo i verdens beste land! Vi har vært mange turene på Riksen, siste opphold der var ifb. med operasjon for 1,5 år siden. Nå er det bare kontroll en gang i året. Nyt dagene med lille vakre Sara! Godt at ingen vet hva morgendagen bringer! Hilsen R.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei R! Takk for tilbakemelding:) så godt å høre at du slipper knapp og diagnose! Det må være deilig! Fint med oppmuntrende meldinger:)

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)