tirsdag 23. april 2013

"Ny" vogn hos mormor og morfar

I går gjorde vi nok et innkjøp på finn.no! Siden Sara er hos mormor og morfar et par ganger i uka, er det veldig kjekt at de har en vogn der. Slitsomt å pakke vogna fra det ene stedet til det andre hele tida. Dessuten kan jo vogna brukes som sovevogn i bhg fra høsten, når hun begynner der. Krysser fingrene for at hun får plass! Hører noen rykter om at Sara har krav på plass, siden hun har spesielle behov, men tør ikke være altfor sikker.

Uansett: Vogna fikk jeg prutet ned til 500,- og den ser helt grei ut. Mamma skal vaske innertrekket, siden den ikke er ny.

Deilig å få tilbake Sara i de samme klærne som vi leverte henne i. Det betyr at hun ikke har gulpa mens hun har vært hos mormor og morfar! Veldig bra! Da har den eneste gulpen i dag vært fordi hun puttet fingeren for langt inn i munnen til morgenen i dag.

Gode dager for familien Fevang/Fjeld!

4 kommentarer:

  1. Herlig å høre at dere har så fine dager nå :) Det fortjener dere <3

    SvarSlett
  2. Så bra med vogn :-) Dere har krav på plass, dere skal være garantert plass. Om dere ikke fikk skrevet ned hennes spesielle behov da dere søkte, så ettersend litt beskrivelse :-) Masse lykke til!

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi har sendt ved beskrivelse, så håper det går knirkefritt!

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)