mandag 9. september 2013

Good news!

Dagens vekt er på 8230gr! Og vi er superfornøyde!! Det er to hele måneder siden hun hadde oppkast. Kan ikke beskrive hvor deilig det er å ikke vente på neste runde med veiing av gulpekluter, klesskift, fylle på med ny mat igjen. Nå må vi nesten passe på at hun ikke går for mye opp ;) 

Etter at bloggen til Sara ble til, har vi fått kontakt med flere ukeblader/aviser. Tønsberg blad var den første som skrev om Sara, så kom Norsk Ukeblad på besøk, deretter stod det om Sara i Dagbladets nettsider. For noen uker siden tok Se og hør kontakt, men vi takket nei. 

I går fikk jeg en Mail fra ei som jobber i knappenforeningen. De ville gjerne ha med historien om Sara i sitt medlemsblad og en bok de skal gi ut. Dette er vi selvfølgelig med på! 

Bloggen til Sara har mellom 1200-1700 lesere hver dag, så da kan det jo hende at andre "knappefamilier" syns det vil være interessant å lese om livet til solstråla vår:) 

4 kommentarer:

  1. Jeg blir så glad når Sara har det bra!

    Har lest bloggen deres helt fra starten av, og jeg har selv ei tulle som er ti dager yngre enn Sara. Jeg har felt mange tårer for den lille jenta deres, og jeg har nok blitt enda flinkere til å sette pris på de små tingene. Det er så deilig å lese hvor bra det går med henne nå, det fortjener dere, store og små!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig at du følger med på dagene til Sara. Nå er det heldigvis lenge siden vi har hatt det tøft, og vi nyter solskinnsdagene med Sara. Hektiske dager med barnehage, jobb og trening, men veldig mye glede! Håper dere også nyter tiden, Siri! :)

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)