torsdag 10. oktober 2013

På SIV

Tidligere skrev jeg at Sara nå har fire tenner, det er tull, hun har jo fem! To nede foran som har vært der en evighet, så kom det endelig en til nede, deretter en av fortenna oppe og en jeksel nede!

I går var vi en tur på sykehuset for å besøke venner av mamman og pappan. De har en datter på 10 mnder som er innlagt. Rart å besøke andre på sykehus, ihvertfall når de bodde på samme rom som vi gjorde for en uke siden! Og den samme sykepleieren hadde ansvaret for lille Odas oppfølging. Får vondt av å se andre være bekymret for sin lille skatt. ❤

Sara har kasta opp hver dag i det siste, og det lukter infeksjon av knappen hennes. Derfor fikk vi heldigvis tatt prøve av knappen mens vi var på SIV. Der møtte vi søte Hilde! Det er sykepleieren som først introduserte oss for ernæringsknapp. Det var hun som ufarliggjorde det for oss. :) 
Endelig passer skoene som Sara har fått av tante Camilla! 

I går var mamman på "Damenes aften" på Bohus, da kom det plutselig bort ei dame som spurte om jeg var mamman til Sara. Hun presenterte seg som Kikkis Planet, det er en av bloggens faste lesere. Hun driver med plakatdesign, og har tidligere sendt Sara oppmuntrende plakater som er veldig søte. Så utrolig koselig å endelig møte en av de som følger oss, og som jeg føler jeg kjenner litt:) 

2 kommentarer:

  1. Var veldig koselig å hilse på deg i går! Man blir jo litt kjent gjennom både blogg og IG nå om dagen, og da er det ekstra gøy å kunne ses ansikt til ansikt også! :) Fortsatt fin torsdag til deg!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)