søndag 24. november 2013

Mister negl?

På begge tomlene kan det se ut som frøkna mister neglene. Innerst ved neglebåndet er det hvitt og et hakk inn. Det ser ut som hun har klemt dem engang. Men det stemmer ikke. Hun har lik negl på en av de andre fingrene også. 
I dag er pappa på Black Sabbath konsert med gutta, da er jentene alene hjemme. I går kastet hun opp tre ganger på kvelden, men hun er i finere form i dag. Satser på at natten går bra:) 





7 kommentarer:

  1. hmm.. dette likner på noe som jeg hadde da jeg var liten, neglrotbetennelse. fikk hydrokortison til å smøres på neglbånden 2 morgen og kveld, så ble det borte av seg selv. husker ikke hvor lenge jeg måtte bruke kremen/hydrokortisonet

    SvarSlett
    Svar
    1. Hm.... Enda mer kortison? Hører med legen hennes:)

      Slett
  2. Noen uker etter at barna mine hadde hatt hånd - fot og munnsyken mistet de noen negler.

    SvarSlett
    Svar
    1. Da satser vi på at det er derfor frøkna vår mister også:) takk!

      Slett
  3. Hei igjen
    Eldstemann av guttene mine fikk som liten først vannkopper så kom skarlagensfeber med utslett og kløe. Han var helt rød på tunga og mistet huden inni hendene og også problemer med neglene. Kom til å tenke på dette når du skriver om Sara's problemer i det siste.Fikk noe som hjalp men husker ikke noe navn nå..
    Snakk med legen og håper ikke "Dokka" får mer problemer nå.
    Ha fine dager med deilig solskinn :)

    klem

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, Marit:) vi satser på at det bare går over. Hun virker ikke plaga i det hele tatt. Takk for erfaringsdeling! Ha en fin dag:)

      Slett
  4. å miste neglene er en følge av hånd,munn, fot viruset... gutten min har akkurat det samme og jeg kontaktet helsestasjon der jeg fikk den opplysningen.. gutten min har mistet på 2 fingre og enda er det 3 til som er løse og nok detter av...

    Vjenta

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)