tirsdag 11. februar 2014

Ny bok om vår lille Sara!

Da "faren var over" i april, og vi turte å begynne å tenke positivt, bestilte vi bok av bloggen til Sara. Det var viktig å få det på trykk, selv om boka bare var for oss, og ikke ble gitt ut på noen måte. Det er lettere å bla i en bok enn å scrolle i en blogg. Det eneste vi ikke får med i en bok, er filmsnuttene. Men det er ikke så farlig, de er ikke så mange. De kan vi sette sammen til en film senere. Vi var kjempe fornøyde med boka om vår alvorlig syke datter. Det var fint å ha historien hennes samlet mellom to permer.

Nå som vi er inne i et nytt år, med voksende mage, føler vi at vi begynner på enda et nytt kapittel. Vi ville derfor bestille bok nummer to av Sara. Den heter Vår lille Sara -mange store oppturer
Som tittelen forteller: her er det mye positiv lesing! Bildet på forsiden forteller også det samme:) Den er fra mai til desember 2013.
Vår lille Sara, bok 1 og 2. 

Boka bestilte jeg fra www.bloggtillbok.se, og er veldig fornøyd med lay out, leveringstid og service! Forfatteren har jeg heller ikke noe å utsette på... ;) 
Forsiden og baksiden til boka Vår lille Sara -mange store oppturer


3 kommentarer:

  1. Det er noe jeg virkelig skal kjøpe meg <3

    SvarSlett
  2. Svar
    1. Hei Ellen! Hvis du går inn på www.bloggtillbok.se, kan du bestille bok av hvilken blogg du ønsker:) veldig enkelt!

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)