lørdag 8. februar 2014

Vondt i magen...

De siste dagene har Sara fått kraftige gråtetokter. Hun spenner hele kroppen, og hylskriker. Hun vræler til hun nesten ikke har mer pust, og det ender opp med at hun brekker seg og noen ganger kaster opp. Hun er utrøstelig og det varer i over en time. Hun roer seg innimellom, men så tar det tak igjen, og hun hyler. Når hun tilslutt slokner, hikster hun i søvne og er helt utmattet. Vi mistenker at det er melkeproteinene i den nye maten, selv om hun bare får 1/6 med ny mat i døgnet. 

Nå skal vi prøve noen dager uten ny mat for å se om vi slipper den utrøstelige frøkna, som ellers sjelden viser misnøye. Får så vondt inni meg når hun har det på den måten...

Nutramigen som hun har gått på siden hun var 3 mnder, inneholder ikke melkeproteiner, men er ikke næringsrikt nok. Hun er jo stor jente nå, og da må hun ha næring for store jenter, ikke for babyer.
Det beste stedet for Sara: i armkroken med pus og full oppmerksomhet fra pappan ❤️

4 kommentarer:

  1. Har du prøvd neocate advanced? Melkefri fullverdig kost:) vi bruker den til dattera vår. Hun har NG sonde.

    SvarSlett
  2. Vi provade neocate advance i höstas, tyvärr tålde Leiah inte den, hon kräktes hela tiden och fick ont i magen. Men det kanske kan vara värt att testa till Sara? Jag har för mig att den är helt mjölkfri.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei! Så synd at Leiah ikke tålte den. Tror vi skal prøve, her lest at den er helt melkefri. :)

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)