mandag 28. april 2014

Vår helt

Sara er ganske lett å legge nå (ihvertfall er faren superflink på det!), og hun sover til det er morgen:) I natt våknet hun en gang i 03.00 tiden, og mamman var forberedt på en time oppe med henne, men var veldig trøtt. Da er det godt en kan spørre pappan om han ikke har veldig lyst på en våkentime... Han sa selvfølgelig ja. Da gikk mor opp og la seg på gjesterommet med den store magen, mens Sara og pappan var nede. Han skiftet den våte bleia hennes og la henne til å sove igjen, så var det natta i flere timer til. Utrolig!

I dag var det planleggingsdag i bhg. Mormor klarte å få byttet vakt på jobben, sånn at hun kunne ha Sara hele dagen. Supert for oss. Hun ble hentet på mammas jobb litt over åtte, og der hadde hun allerede fått mye oppmerksomhet av mammas kollegaer.
Hjemme var det trening og bading med verdens beste pappa ❤️
Sent i kveld har vi hatt en ny runde med hosting og oppkast. Vi gir henne hostesaft for at hosten skal gi seg, og det virker som hun har effekt av den. Pappan er helt utrolig med henne. Han gir henne vann, snakker rolig, og klarer å få henne til å sovne igjen. Hun er trygg og godt i varetatt hos mannen i vårt liv. Vi kunne ikke vært heldigere ❤️ Så gjenstår det å se om Kasper blir like fascinert av den trygge, gode mannen som vi jentene helt har falt for. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)