fredag 30. mai 2014

SOL! -utpå:)

Nok en dag våknet vi til ei strålende blid frøken som lå på tvers i senga si. Hun er fortsatt litt våken om natta, men vi trenger ikke nødvendigvis ta henne opp. Hun roer seg helt selv, men det kan ta mer en 30 min... 
FysioBritt ville komme hjem til oss i dag, siden det ikke var bhg i går eller i dag. Helt utrolig! Vi er privilegerte som har en så engasjert og dyktig fysioterapeut. Hun viste mamman litt av hva de jobber med i bhg. Vi har jo fått en egen walker hjem, så nå kan Sara trene på å stå og gå selv når det er fri i bhg og line ikke er sammen med henne. :) 
Tante Hanna ba oss med på båttur i dag, sommerens første! Da ble det en tur på Geiteskjær :) Deilig. Litt mye styr med matutstyr, og ei RuskeSara som må ligge eller bæres hele tida, men også stas. Redningsvesten er jo litt klumpete og stor, men det var gøy å kjøre båt! 
Vind i luggen og sjøsprøyt på bare knær :) 

2 kommentarer:

  1. Du verden så masse flotte bilder og fortellinger om skjønne Sara! Og ikke minst om saras flotte foreldre og familie som støtter opp og hjelper til! Hilsen og klem fra Bente som er kjempeglad for å følge dere igjen

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Bente:)
      Ja, vi har fantastiske dager med Ruska vår, og med solskinn og mange bra mennesker rundt oss, kan vi ikke be om mer :) Sara får nok oppmerksomhet og kjærlighet, og vi foreldrene får kos i bøtter og spann! Vi har det veldig bra! Ønsker deg en fin solfylt dag, og en flott uke!

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)