torsdag 26. juni 2014

Besøk:)

Da Sara kom fra bhg i dag, var farmor på besøk! :) Så fikk hun en mulighet for en liten powernap i senga si, men det droppet hun. Tror likevel det er nyttig å slappe av i senga. Noen ganger virker hun litt trøtt og sutrete, men er veldig opplagt når hun har fått en halvtime i senga, -selv om hun ikke har sovet. Hun ligger og slapper av, leker med føttene sine og puta si, og koser seg med smokkene. Mamman passa på å mate Kasper mens storesøster var på rommet. Da hun kom ut på stua igjen hadde vi plutselig mer besøk! To venninner av mamman var der, og hun ene hadde med seg hund! Det var spennende! Og ti ganger mer ålreit enn han lille karen som tydeligvis har kommet for å bli...
 Det går i soving og mat for den lille nye. 
Og selvfølgelig får også han mye kos, men det er når Sara ikke er i nærheten. Pappan har blitt enda kjekkere etter et besøk hos frisøren i dag. Ikke rart Sara er forelska! 

Sara hadde en god treningsøkt med fysioBritt i dag!! :) 

2 kommentarer:

  1. Så godt å få slappet av...... Marlen sier nå i fra at hun vil "sappea". Eller gå på det hvite rommet. De har innredet et hvit sanserom på skolen, hvor fred og ro regjerer. Deilig når det er masse inntrykk som må sorteres. Ha en fin helg alle 4.

    SvarSlett
  2. Så bra at hun har et alternativ, og at det fungerer bra:) Vi ønsker dere en god helg! Hils Marlen!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)