fredag 20. juni 2014

En spesiell dag.

Ikke bare har mormor bursdag i dag, men vi ble også skrevet ut fra sykehuset:) Deilig å være hjemme igjen. Fint å få Sarakos når mamman vil, og ingenting er som å sove i egen seng... Herlige jordmødre og barnepleiere på både barsel- og føde-avdelinga!

Men det er i dag også akkurat et år siden vi tok bort det syke fosteret vi skulle hatt i desember. Vi tenker ikke mye på dette, men det er jo en dag vi husker. Legen som tok det bort var den samme som opererte ut Kasper. 
Nå er vi klare for helg, Sara skal også bli kjent med lillebroren sin. Det er vi veldig spente på. Introduksjonen i kveld gikk ikke så bra... :( 

4 kommentarer:

  1. Lykke til så mye! Spennende tid for dere nå, og gleder meg veldig til å se bilder av Sara og lillebror!
    Bente

    SvarSlett
  2. Gratulerer til dere tre med lille Kasper! Og velkommen til verden lillebror:-) Dere er flinke til å lage skjønne barn, han er like nusk som søstra. Kos dere og nyt! Sara og lillebror går seg nok til ganske snart. Vår Casper var ikke veldig imponert når vi tok med lillesøster hjem fra sykehuset han heller. Men nå koser, nusser og suller han med henne hele tiden. Kjøpte hjemme for å lese artikkelen deres. Da kom Casper løpende med bladet, og ropte Sala Sala Sala , mens han pekte på de tre bildene av Sara på den ene siden. Så da har hun tydeligvis gjort noe inntrykk selv om han var ganske opptatt med andre ting når vi var på Haukemyr.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Marita!
      Takk! Så hyggelig at din Casper syns det er stas med vår Sara :) "Godt" å høre at det er flere storesøster som var litt sjalu, men at det går over!! :) Det var koselig på Haukemyr:) Ha en fortsatt fin søndag!

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)