mandag 28. juli 2014

Smil!

Da mamman skulle ta opp Ruska etter dagens første måltid, smilte hun! Et tydelig tegn på at formen er på vei tilbake! Og flere smil har vi fått :)
Men i natt sov frøkna urolig. Hun gråt mye i søvne, og våknet hver gang hun hostet. Slitsomt. Heldigvis er vår fantastiske avlaster tankeleser, så hun foreslo å ha Sara i mange timer i dag, siden det ikke ble barnehagen. Fantastisk! Der har hun også vært piggere. 

Det er veldig rart, uansett hvor slitne vi er når det står på med Sara, får vi alltid ny energi med én gang vi har levert henne fra oss. Vi fant ut at vi skulle gjøre noe hyggelig sammen. Dermed dro foreldrene til byen for å spise lunsj. Roar i bua i sola var veldig riktig og hyggelig! 

Blemmene rundt munnen er flere, og det er vondt å svelge, stakkar. Blir hun bedre iløpet av morgendagen, vurderer vi bhg på onsdag. Krysser fingrene. 
Håret hennes er et eget kapittel... En bagatell nå som hun har vært syk, men ikke et prosjekt vi gleder oss til. Trollet har fortsatt pasta fra EEGmålingen i, og dreadsene som vi normalt må gre både morgen og kveld, har ikke blitt rørt siden hun ble lagt inn torsdag... Foreslo for pappan at vi kanskje måtte klippe henne, men det kom visst ikke på tale. 
En redusert solstråle... :) 

2 kommentarer:

  1. Den beste måten å fjerne Eeg klister er å skylle den ut i vann.. myyye vann.. før en tar i shampo ol.

    SvarSlett
  2. Stakkars tapre, vakre Ruska!! MASSE god bedring til henne!!
    Og all ære til dere utrolig flinke foreldre! Blir rørt når jeg leser.. Klem fra Anne Kristine

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)