onsdag 30. juli 2014

Tør vi håpe på bedre dager?

I natt sov Sara ganske godt. Hun var lite våken, og hostet lite. I det siste har hun lagt seg på siden, da hoster man jo mindre enn når man ligger på ryggen. 
Her har hun beina på utsiden av senga...
Mormor og morfar har laga fuglebad til solstråla! 

Farmor kom med deilige kjøttkaker og jobbet mange timer i hagen. Nå ser det ut som noen bor her igjen... Tante Hanna kom med lunsj og ville hjelpe til med Kasper. Mormor bar Ruska i dag også. Det var utrolig deilig for foreldrene... Og ikke minst hyggelig. 
 
Formen til Sara i dag: mer avslappet og mindre gråt. Hun har sutret litt i dag, men ikke så mye. Blemmene har blitt til sår, så antar at de er på retur. Håper vi har nådd toppen. Vi har gitt henne ibux mixtur hver 5.time. Enten er hun faktisk litt bedre i dag, eller så er det ibuxen som virker bedre enn paracet. 

Vi fant fram babybjørnen til å bære i, for vi går jo stort sett og bærer henne. Det var bedre for ryggen. Og Ruska fant fort roen på oss. Men knappen har lekket MYE i dag. Frøkna er stort sett i bleia, men vi har skiftet på oss selv mange ganger. 

4 kommentarer:

  1. Hvordan er det for deg å bære så mye på Sara etter KS?
    Beundrer deres stå på vilje, det virker som dere har en helt fantasisk familie som stiller opp hele tiden <3 gull verdt

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg fikk beskjed om at jeg bare fikk lov til å bære Kasper etter keisersnittet... Det fungerte ikke sånn i praksis. Da vi hentet Ruska i bhg dagen vi ble skrevet ut, måtte jeg bare bære henne. Hun trengte det, og jeg trengte det veldig! Da var det tre dager siden ks. Jeg har båret henne hver dag siden, men veldig lite i begynnelsen. Disse dagene hun har vært syk, har jeg ikke kjent det i det heletatt, bare i ryggen, og det har ingenting med ks å gjøre ;)
      Vi har en fantastisk familie rundt oss, som vi ikke lenger tar for gitt. Vi er takknemlige og prøver å huske på å fortelle dem hvor mye de betyr for oss.

      Slett
  2. Lille vakre skatten deres! Må alle gode tanker som er sendt deres vei slå til for fullt nå, sånn at Sara får nyte bedre dager og dere får nyte smil og hvile!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)