tirsdag 26. august 2014

Illsint og forbanna!

I dag fikk vi besøk av fysioBritt og Freddy fra Made for movement. Sara fikk innowalk som skal prøves ut. Innowalk er det produktet som vant i "Skaperen" på tv2 i 2007. Den ligner litt på walkeren, men stativet står her stille, og det er beina til Sara som beveges i "gange".
Da frøkna ble satt ned i innowalken, gikk det greit. Men med en gang vi skulle sette henne fast med borrelåser og stropper, ble hun illsint og forbanna. Fekta med armene, og hylte til hun brakk seg flere ganger. Kan jo skjønne at det ikke er noe særlig å bli "tjora fast"... Hun roet seg og var nysgjerrig da hun endelig var i mammans armer. Freddy gjorde noen justeringer, og vi prøvde igjen. Fortsatt illsint, men litt bedre enn første gang. 

Vi håper og tror at det skal bli bedre og bedre ettersom hun blir vant med den nye maskinen. Vi skal registrere en logg i noen uker framover. Hvis hun ikke liker den i det hele tatt, så dropper vi det. 

Mormor var heldigvis sammen med oss før hun måtte på jobb, og Kasper var med fysioBritt mens mamman kjørte Ruska i bhg i 11-tida.

Etter bhg var det Helene og en laaang tur ute:) 
Mamman dro på sykurs, og pappan på trening om kvelden. Da er det supert at mormor kan passe barna! 

(Mer om sykurset i morgen) 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)