torsdag 4. september 2014

Knappen som lekker....

At knappen lekker, er jo ikke noe nytt, men i dag hadde hun på seg det samme som hun dro i, når hun kom hjem! :) en liten våt flekk var det der, men ikke veldig mye. Har luftet problemet på knappeforeningens facebookgruppe, og fikk litt tips:)  Det vi først skal prøve, er å lufte i knappen før hvert måltid. Det gjør vi ved å koble til en engangsdprøyte (uten stempelet) og bruke hevertmetoden. Da vil nok noe magesyre med viktige salter osv også komme opp, så dette må settes inn igjen.

Hvis ikke dette hjelper lurer vi på å bytte til en knapp med kortere "stamme". Og snakke med en stomisykepleier. 


Hun klarer å sitte uten støtte en liten stund! Og i senga er det ikke lettest! Hun ler når hun faller over til siden eller bakover:) 
For over et år siden strikka mamman bunad til frøkna. Den er litt stor fortsatt, men skal nok på til lørdagen, på Kaspers navnefest. 
De er fortsatt ikke bestevenner, men aksept er det.

6 kommentarer:

  1. Håper at det vil hjelpe på knappe trøbbel. Ønsker dere en fin helg :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Ellen! Nå har ikke knappen lekket på et par dager :)

      Slett
  2. Å så mange flotte bilder av ruska,Kasper og mamma og pappa fra siste uka! Som jeg har sagt før så er det så kjekt å følge dere, en stor glede i hverdagen! Klem fra bente

    SvarSlett
  3. Vilken härlig video! Vad duktig hon har blivit lilla Sara. Vi ser så mycket Leiah i Sara och det är härligt att se utvecklingen.
    Fredrik (Leiahs pappa)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Fredrik:)
      Ja, vi ser virkelig likhetene mellom vår Sara og deres nydelige Leiah. Godt å se at lille Eliah er frisk og fin, som vår Kasper.

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)