tirsdag 7. oktober 2014

Ansvarsgruppemøte

I dag var det ansvarsgruppemøte for Sara. Her legger vi planer og oppdaterer hverandre på hvordan Sara har det, og hvordan det går på forskjellige områder som språk, motorikk, spising mm. På møtet er styreren i bhg, ped.leder, spes.ped, habiliteringa, fysioterapeut, ppt, helsesøster og IP-koordinator og oss foreldre. I én time snakker vi om Sara og hennes behov. Vurderinger gjøres, koordinering skjer, og videre planer legges. Det er tydelig at vi som er rundt Sara opplever at innowalkeren har hatt positiv innvirkning på henne. Hun responderer også på bilder og symboler, og forstår ting som blir sagt. Hun har et tydelig kroppsspråk, og vi klarer å lese flere av gestene hennes, selv om hun ikke har språk enda. Hun liker å være sammen med andre barn, og er flink til å smake på ting i bhg og hos avlaster. Vi ble oppfordret til å gi henne noe salt, og french fries ble foreslått, så det skal kjøpes i morgen. Selv om det er midt i uka. Sara skal få spise akkurat det hun vil, når hun vil. Mamman har liten tro på at hun noen gang ville kunne spise alt selv, men kanskje en del? Etterhvert?
Alt i alt et veldig positivt møte hvor mange gode historier kom fram. Alle foreldre liker vel å høre skryt av sitt eget barn. Selv om det "bare" er at hun klarte å spise 5 skjeer grøt og herme etter enkle bevegelser. Vi blir veldig stolte! Og vi er evig takknemlige for de flotte folkene vi har rundt oss og Sara. Avlastningen fungerer supert, og Sara har fått en utvidet familie. Fysioterapeuten kan vi ikke få skrytt nok av, PPT og habiliteringa sitter på viktig kompetanse, og veileder oss godt. Helsesøster koordinerer og har oversikt. Og barnehagen! Barnehagen gjør virkelig en forskjell for Sara! Kontakten og omsorgen de viser for Sara er utrolig. Vi kunne ikke vært mer fornøyd. De trener, leker, trener, koser, trener og trøster. Fantastiske mennesker! Og en veldig hyggelig beskjed fra Line da hun kom hjem etter en ukes ferie: "Det var så godt å ha Sara i armene igjen!". Det betyr så mye for oss.

Vi er takknemlige.

8 kommentarer:

  1. <3 <3 <3 <3

    -Jeanette

    SvarSlett
  2. Blir så glad i <3 mitt når jeg leser om Sara og dere. Det er nesten som å repitere Marlen sin tid i barnehagen.... og hvordan vi har det når hun er på avlastning hos meg. Å det er nå på det 12. året.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ingen tvil om at Marlen har er nært forhold til deg, og omvendt:) Hils henne og familien:)

      Slett
  3. Det er fanatisk at dere har så flotte mennesker som jobber så godt med Sara og dere. :)

    SvarSlett
  4. Så godt å høre at ting fungerer bra rundt Sara <3 Jeg, som deg, jobber i skolen og vet at det ikke alltid er en selvfølge. Det virker som det er en stor gjeng positive mennesker rundt Sara, hvilken gave :)

    Hilsen ei med ei jente på samme alder som bare må følge med på hvordan SnuskeSara har det :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig:) ja, vi er heldige som har så mange fine folk rundt oss!

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)