lørdag 4. oktober 2014

Overnatting i Årøysund

Pappan er jo på jakt i helga, og skal leve av det de fisker/fanger/skyter sjæl. Da ville mormor og morfar ha Ruska på overnatting, så det er bare Kasper og mamman som er hjemme. Veldig deilig å ikke måtte ordne klart sondepumpe, matsett, flaske, engangssprøyter og medisiner til i morgen tidlig. Sara har det supert i Årøysund, så mamman håper bare at hosten ikke er like ille som den var i natt, for da får ikke besteforeldrene sovet noe.

I dag har det virkelig gått i ett: Ruska hosta mye i natt, og sov derfor veldig dårlig. Fra ca 05.00 til 08.00 sov hun godt, men var trøtt og sov halvannen time kl 10.30 igjen. Farmor var her for at mamman skulle få trent, også spiste hun lunsj her. Koselig! 

Vi fikk besøk av mammas kollega med datteren Kine, det var hyggelig. Vi har snakket så mye om de to små, men aldri møtt hverandres. :) på tide, og det blir ikke siste gang. Så kom tvillingene Mille og Jenny og mamman deres som hadde bakt deilige fylte horn. Super mum! 

Så var det til for Årøysund, mens mamman fikk besøk av ei venninne. Deilig at Kasper har så gode soverutiner:) 
Vi prøver velling for at han skal sove lenger før han spiser på natta. 


3 kommentarer:

  1. Hei! Lirer bare på om hvordan du lager den vellingen?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei!
      Jeg bruker morsmelk som jeg har pumpet tidligere. Tenker at det er best, men har også brukt mme som utgangspunkt. Så bruker jeg slump/prinsippet. Det finnes sikkert eksakte mål på dette... Bruker vanlig babygrøt (finnes også noe som heter god-natt-velling). Blander veldig tynn grøt, sånn at den går igjennom tåteflasketuten :)

      Slett
  2. Takk:-) har også brukt 4 mnd grøten, men hu mi er 6mnd nå så trur hun trenger litt mer! Men den god natta-vellingen er jo fra 15 mnd men går kanskje greit hvis man lager veldig tynn :-) hun har plutslig bestemt seg for at grøt og middag ikke er noe særlig!! Hmm

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)