tirsdag 25. november 2014

Mange bilseter og mange vogner

Først kjøpte vi et nytt bilsete til vår bil, så et til mormor og morfars bil. Et sete til avlaster og et til taxien, som henter henne om morgenen. Så måtte vi ha fremovervendt, det kjøpte vi også til avlaster. Så kjapt oppsummert har vi nå kjøpt 6 bilseter, og alle er i samme vektklasse... Kasper har selvfølgelig arva det lille babysetet vi hadde til Sara. 

Nå har vi jo to seter som ikke blir brukt da. De går nok på finn.no Men vi har nok ikke akkurat tjent noen penger på å "deale" bilseter... 

Dette var bare bilsetene. Vi har jo også et arsenal med vogner... To søskenvogner, to vanlige vogner, en vogn hos mormor og morfar, en vogn vi låner på bua, og en trille. I tillegg har Helene en vogn fra hun var liten. 

Det skal ikke stå på utstyret!! 

4 kommentarer:

  1. Hei. Jeg har fulgt med en god stund på denne flotte bloggen. Har sjøl en gutt på 19 år med en sjelden diagnose og kjenner meg mye igjen i det du skriver om. Da min kar var mindre fikk vi både vogner og bilstoler via Hjelpemiddelsentralen. Har du prøvd det? Det koster jo en del å kjøpe alt selv. Men det kan jo hende reglene er endret sia da. Det er verdt å undersøke. Hilsen "en medsøster"

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, den ene søskenvogna er derfra, men den er så klumpete og stor at vi ikke har prøvd den engang. :)

      Slett
    2. Håper forresten at du/dere fortsatt får god oppfølging selv om sønnen er over 18. Har hørt det er vanskelig. Ha en fin kveld :)

      Slett
    3. Takk det samme tildelt og☺. Ja vi får det heldigvis☺

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)