lørdag 29. november 2014

Stolte foreldre!

Ja, vi er selvfølgelig stolte av de flotte barna vi har. Og i dag har de gjort oss enda stoltere! Begge to! Sara klarte å sitte i mange minutter helt alene, så lenge at vi klarte å få det på film, og hun satt lenge før og etter. FysioBritt trener på støttereaksjonene hennes, men de er ikke helt inne enda. Hun tar seg derfor ikke for når hun velter. Har hun hånda på riktig sted, kan hun støtte seg på den. Men hun er ikke kjapp nok hvis hun har hånda et annet sted.
Og Kasper har flere ganger rulla fra rygg til mage, men bare med bein og overkropp. Han har ikke fått med seg armen han ligger på. Men i dag lå han alene på badet, og da jeg gikk inn for å hente han, lå han jaggu så fint på magen og støttet seg på begge armene. Strålende blid! Så da er han en gjennomsnittsunge. Klarer å snu seg fra rygg til mage på 5 og en halv måned.  
Ruska og mamman bakte pepperkaker mens pappan og Kasper gikk tur. Pappan tok med Sara på en to og en halv times lang tur til morgenen i dag. Hun eeeelsker å være ute! 

4 kommentarer:

  1. Herlige videoer, skal si Sara har utvikla seg! Mange flotte bilder fra de siste dagene, Kasper er jo bare helt skjønn han også!
    Ha en god uke! Bente

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, Bente! Ønsker deg en fin uke også:) og en fin adventstid.

      Slett
  2. Åh vad mycket som händer med Sara nu, duktig tjej! Och duktiga föräldrar som tränar med henne :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, dere vet jo alt om hardt arbeid dere også :)

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)