torsdag 4. desember 2014

Habiliteringa

I dag var vi på habiliteringa. Lege, Fysio og kommunikasjonsveileder fra haben, fysioBritt, to stk fra bhg, mormor og mamman var alle på møtet om Ruska. Legen skal skrive en legeerklæring så vi får søkt om handikap-parkeringstillatelse. Hun skal henvise oss til ernæringsfysiolog, og hun var enig i avgjørelsen vi har tatt om ikke å dra inn på riksen to dager på rad neste uke. Likevel blir det noen legebesøk for frøkna, mandag til kontroll, tirsdag til øyepoliklinikken. 
Begge barna i pysj på magen før leggetid. 

Hun var hos Helene i dag, og Kasper var i Årøysund, så mamman fikk lest til eksamen som er i morgen... I går var en av mammas tidligere elever her. Hun trillet tur med Kasper, så mamman fikk lest. Snilt! 

Kasper har begynt med grøt, banan og middagslass. Når han ikke er sulten lenger, venter han til han har fått mat i munnen, stikker ut tunga og lager billyder brrrr-br-brrr, så all maten spruter overalt. Mamman sier "nei!", da bare ler han og gjør det igjen. Tror jeg skal prøve å ignorere det neste gang, med fleisen full av grøt, og det mest sjarmerende smilet foran meg. 

Jeg tar meg selv i å bli overrasket hver gang jeg putter en skje med mat inn i munnen hans, og se maten bli borte. Magisk! 

4 kommentarer:

  1. Ser ut til at Sara er kommet mer nær Kasper nå <3 ønsker dere en fortsatt fin uke :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det, Ellen! Ja, de begynner å vi venner nå :)

      Slett
  2. Herlig bilde! Skjønne søsken! Ha en super helg, hilsen Bente!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, ikke sant? Ikke så lett å fange alle de spesielle øyeblikkene, men kameraet er aldri langt unna!

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)