torsdag 8. januar 2015

God treningsøkt og veiledning fra habiliteringa

Britt ringte i dag, og fortalte om en helt fantastisk Sara! En utvikling som er bedre enn forventet og optimisme i forhold til hva Sara vil klare. Britt mener det er realistisk at hun kan forflytte seg med rullator. Mamman mente i sommer at hun aldri ville kunne bevege seg med noe annet enn rullestol, men er mer optimistisk nå:) I hvertfall når Britt er det! 

I går var det veiledning fra habiliteringstjenesten i bhg. Der ble vi bla rådet til å ikke presse Sara ifht spising. Hovedmålet er at hun skal få et positivt forhold til mat. Vi skal ikke følge skjeen med mat etter munnen hennes. Vi skal tilby, spise selv, vente og tilby igjen. 

Det viser seg stadig at hun skjønner mer og mer. Hun har forståelse av mange begreper og ord. Hun blunker, vinker, tar på hodet, nesa, løfter rumpa og klapper når vi ber om det. Bena hennes tar automatisk skritt når vi holder henne i stående. Det er på grunn av Innowalkeren! Vi er SÅ glade for at hun fikk vedtak på å få det. 

I natt sover Ruska hos Helene, og de har hatt det veldig koselig:) 
Mamman har derfor planer om å la pappan ta Kasper i morgen tidlig, og sove lenge! Fikk vite at eksamen til jul hadde gått kjempebra, så nå er hun klar for neste semester! 

Pappan begynner å jobbe om en uke, det blir spennende! Ny jobb, nye muligheter:) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)