mandag 12. januar 2015

Sove sove sove

Sara sov inne i senga med pappan i natt. I utgangspunktet finner hun ikke roen med oss i samme seng. Men i natt var det akkurat pappas trygghet hun trengte. Hun holdt borti skulderen hans for å forsikre seg om at han var der, så kunne hun sove. De to var oppe flere ganger i natt. Hostet og drakk vann. Drakk masse vann! Så flink til å suge ut av tåteflaske og svelge vannet. Hun var tydelig tørst. I morgen vurderer vi å sette GEM istedenfor mat. Gem er glukose- og elektrolyttmikstur til erstatning av væsketap. 
Da Kasper og mamman kom inn til Sara og pappan til morgenen i dag, lå hun slapt på puta. Hun orket så vidt å se på oss. Hun smilte ikke, og tullet ikke. Hun lukket øynene lenge om gangen, og orket bare nesten å holde i smokken. Men da pappan tilbød vann, ville hun ha. Fine, flinke Sara. Men hun var helt tappet for energi, og gled inn og ut av drømmeland flere ganger. 

Hun fikk litt mat, og i to-tida kom Helene og Hilde. Da smilte Ruska endelig! Ingen tvil om at hun har det bra der:) Hoste, gråt og oppkast også i kveld. Men nå sover hun søtt. Litt urolig, og endel hoste, men hun er så flink til å ta hostesaft helt uten å protestere. Håper hun får en bra natt med masse søvn, så hun kan være litt piggere enn i dag. Ikke barnehage i morgen heller. 

4 kommentarer:

  1. Stakkars lille Sara. Er det virus hun har fått? Håper hun slutter å kaste opp så mye.
    Masse god bedring!
    Klem Solrun

    SvarSlett
  2. God bedring til go'jenta <3

    Ingvild

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)