fredag 28. august 2015

På hytta til Helene

I natt sov frøkna hele natta og hadde en fin dag i barnehagen! Tor, Hilde og Helene henta Sara tidlig fra barnehagen, for vi skulle på hytta! Jeg har tenkt lenge at hyttetur er uaktuelt med Sara, men etter å ha snakka med mamman og pappan til Sara så har de nærmest oppfordret oss til det, ihvertfall ikke være redd for det. Nå er det så at hytta mi ligger på fjellet, nærmeste sykehus er langt unna og det er dårlig vei her, så vi er jo redde for at det skal skje noe. Etter å ha snakka med både foreldrene og besteforeldrene så har vi kommet til at vi drar på hytta. Vi har mobildekning, koordinater til hytta og tilnærmet landingsplass for helikopter. Vi håper jo, og satser på at ingenting vil skje. Ingen vil at Sara skal gå glipp av noe. Så vi pakka bilen og dro, ca 3 timer i bil ble det totalt på Sara. Vi hadde fått med oss DVD-spilleren til Sara, så vi så litt på den, ellers hadde vi mange leker, tulla og så på bilder. Vi viste bilder av mamman og pappan som de sender fra bryllupsreisen (som ser veldig, veldig deilig ut) og Sara ser lenge på dem og smiler, nesten så du kan tenke deg at ho kjenner det er lenge sia ho har sett dem. Jeg tror gjensynsgleden om noen dager kommer til å bli stor!



Uansett, så var Sara utrolig flink i bilen, minimalt med sutring, og det virka som om ho faktisk koste seg. I alle fall nøt ho all oppmerksomheten fra oss alle som satt i bilen :)

Vi kom fram litt over leggetida til Sara, men Sara syns det var så gøy å gå i lyngen og strå, og viste ingen tegn til å være trøtt, så leggetida ble en time senere enn vanlig. Det er et nytt sted og mye nytt, håper ho får en fin natt :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)