lørdag 5. desember 2015

Helg i Årøysund

Pappan dro på jakt i Sverige i går, barna dro til barnehagen og mamman på jobb. Vi er spente på om pappa kommer hjem med villsvin til søndag! 

Mormor og morfar er jo avlastere en helg i måneden. Sist helg var for november, denne helga er det desember. Ruska er ikke helt i form, men hun tuller og tøyser mye med morfar. Men hun var tydelig sliten da hun ble lagt. Hun fikk Pus, la seg over på sida, og sovna tvert! 

Kasper og mamman har besøkt Vida og Theo etter barnehagen. Gøy! Vi skal være sammen med dem i dag også. :) 

6 kommentarer:

  1. Jøss, får du omplassert datteren din nok, eller?

    SvarSlett
    Svar
    1. Hva er dette for en ondsinnet kommentar? Også anonymt, da! Modent! Du har tydeligvis aldri hatt omsorgen for et funksjonshemmet barn. Prøv det før du uttaler deg neste gang!

      Slett
    2. Hva er det som feiler deg, som kommer med et slikt ufyselig oppgulp til en mor som står på som best hun kan for dattera si? Du har neppe innsikt i akkurat denne familien sine behov og har for øvrig ingenting med hvilke valg de tar. Jeg tror nok alle som selv har barn gjør sitt ytterste for at de skal ha det bra hver eneste dag, hver time, hvert minutt, og de løser det på den måten som er best for akkurat dem. Trist at du har det så fælt med deg sjøl at du må spy det utover andre. Sara er heldig som har så mange som er glad i henne ❤️

      Slett
  2. Så fantastisk og ha så god hjelp! Det er godt for dere, Casper og Sara!

    SvarSlett
  3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)