søndag 3. januar 2016

Like pjusk -lav vekt...

I dag våknet Pjuska kl 07.00. Da vi tok henne opp, var hun veldig varm, og hadde over 39 i feber. Hun strakk seg etter flaska på bordet, og drakk masse vann. Og med masse, mener jeg ikke mer enn ca 15 ml, men det er mye for henne. Hun har fått mat til alle måltider i dag, men bare halv mengde. Hun kastet ikke opp før etter noen timer. Men da kom det blod også. Det gjorde det i går og. :( 
Hun har vært noen timer hos Helene i dag, og da hentet mormor og morfar Kasper samtidig. Det var helt fantastisk å ha helt barnefri noen timer akkurat nå. Vi har hatt noen dager med en syk Kasper, og det er noe helt annet enn en syk Sara. Kasper kastet også opp, men var trøtt og kosete. Sara er utilpass nesten samme hvordan vi legger henne. Det eneste som er greit uansett, er at vi bærer henne mens vi går. Selv om Ruska er tynn, blir kroppen tung å bære i timesvis... I tillegg må vi hele tiden passe på oppkastinga. Hun brekker seg mange ganger i timen, og av dem kaster hun av og til opp. 

I morgen ringer vi sykehuset eller legen. Hun må få et eller annet mot dette som sliter ut kroppen hennes. Nå har hun vært syk lenge nok. 

Dette har ikke vært en bra ferie. Vi gleder oss til pappan skal på jobb og Kasper i bhg i morgen. Ønsker hverdagen velkommen! 

Veide henne i dag, og det viser seg at hun faktisk veier mindre enn hun gjorde for et år siden. :( 


6 kommentarer:

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)