søndag 20. mars 2016

Sol ute, -slitne foreldre

Selv om det har vært en bra dag for store og små, er vi foreldre helt utslitte. Vi deler oss endel, fordi det er mindre slitsomt å være sammen med én unge enn med to, selv om den andre forelderen er der. Det syns vi begge to, så det er ikke det at én av oss gjør alt med ungene. Det er mer mas og sutring når vi er sammen alle fire. Jeg tok med meg Sara til Årøysund etter frokost. Der var tante Eira og gjengen fortsatt. Hyggelig:) Godt å ha et sted vi alltid er velkomne, og hvor Ruska syns det er stas å være. Etter soving var det grilling og lek på Fjærholmen for alle som ville av vennene. 
Foto: Linda Varpe-Karlsen

Sara elsker å sitte i sanda og kjenne på den. I dag puttet hun masse sand i munnen og bak solbrillene. Æsj! Men Ruska så bare lur ut, og fryda seg! Hun fortsatte, og lo. Det vi syns er veldig deilig på dager som denne, er at med én gang vi kommer, er det noen som kommer og tar med seg Sara, eller setter seg ned med henne for å leke. Det er veldig hyggelig og avlastende for oss. Betyr mye at folk tør det. Ruska er tilittsfull, og ikke redd for fremmede. 
Foto: Anne-Mette Løken

Kasper er som vanlig snill mot storesøster. Han skjønner at det kan være vanskelig for henne å putte ting i munnen selv. 

Minsten er skikkelig hes og har veldig stygg hoste. Høres ut som vond hals. :( -og mamman kjenner det samme. 


1 kommentar:

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)