torsdag 19. mai 2016

Nytt bilsete og undersktiftskampanje

I dag prøvde vi et nytt bilsete fra hjelpemiddelsentralen. Det kan snus, sånn at vi bare setter Ruska inn i setet, som har ryggen vendt inn i bilen. Når hun er spent fast, kan setet snus tilbake i ordinær framover-stilling.
Vet ikke heeeelt hva jeg syns enda. Setet kunne bare brukes på høyre Ide av bilen, og jeg liker å ha henne på venstre side... På høyre side har jeg i utgangspunktet ikke noe problem med å løfte henne inn... Men men...det føle sikkert mer nyttig etterhvert som hun blir større. Sara var ihvertfall fornøyd! 

Forstod det som at Cdg-dagen var 16.mai, men det er visst ikke avgjort. Derfor ønsker jeg at så mange som mulig signerer på denne underskriftskampanjen. Kanskje Cdg vil få mer oppmerksomhet, og at det blir gjort mer forskning. Det er ikke sikkert det vil hjelpe solstråla vår, men forhåpentligvis noen andre. Enkelt å gjøre det med denne linken: signere for en egen Cdg-dag 16.mai!

4 kommentarer:

  1. Da har æ signert😄
    Ha ei fin helg.
    Hilsen Gunn

    SvarSlett
  2. Hei. Det finnes andre bilseter på markedet.. Recaro fra Bardum har dreieplate som kan tilpasses til å sitte på venstre side. http://bardum.no/butikk/bilseter/recaro-reha-monza/

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)