fredag 28. oktober 2016

To fine jenter! -besøk fra Bergen :)

Vi er så heldige at vi har kommet i kontakt med en familie i Bergen. Den positive gjengen vet hva det vil si å ha et "annerledes liv". De har nemlig to barn, et tvillingpar, med samme diagnose som Sara. Nå er Helene og Henrik snart 22 år, og gir oss virkelig et håp for hvordan Sara kan få det når hun blir eldre.

De tok fly fra Bergen i dag, skal overnatte i Oslo i natt, så er det hjem igjen i morgen. Vi satte utrolig stor pris på å møte dem. Henrik var igjen i Bergen denne gangen, men for Helene var det viktig å komme og besøke Sara, som hun leser om hver dag på paden sin. Sara syns tydelig at det var stas med besøk i dag. Helene sang for henne og hun satt på fanget. :)
Vi blir optimistiske nå vi vet at Helene har det bra, spiser selv, kan snakke, har humor,  klarer å navigere på nettbrett, liker å sitte og pusle med å lage kort, ikke bruker bleier, kan sitte støtt på vanlige stoler, kan sitte og ake seg rundt på gulvet. Det er helt fantastisk å se, og det har en enorm betydning for hvordan vi ser på Saras framtid.

Vi håper de tar turen over fjellet flere ganger for besøk. Det har vært veldig hyggelig! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)