torsdag 10. november 2016

Overført til barneavdelinga

I dag var oksygenopptaket hennes bedre, hun trengte ikke ekstra tilførsel, så de ville overføre henne til barneavdelinga. Der er jo der alle de kjente og kjære sykepleierne og legene er. På intensiven har vi fått topp omsorg av frøkna, men hun trenger ikke overvåkes lenger. 
Pappan var på jobb i dag, mens mamman var med Sara. Har hatt hyggelig besøk av fysioBritt, fetterErik og mormor. Det rareste er at Knut ble lagt inn på intensiven samme dag som Ruska! Han hadde skyhøyt blodsukker som ikke ville ned. Derfor har vi gått litt mellom rommene. Hyggelig med kjentfolk:) de ble skrevet ut i dag. 

Frøkna har for det meste sovet på brystet mitt. Deilig å ha henne der, men hun har også vært irritert og sint. Det er jo bra. Tyder på at hun er på bedringens vei. Selv om CRPen er på 240... Prøvene vi har tatt viser lungebetennelse og rhinovirus igjen. Det er inflammasjon av bakterier i lungene hennes, og hun surkler veldig når hun puster. Og pusten går relativt raskt. For å hjelpe lungene litt, får hun saltvannsinnhalasjon og cpap (et apparat som presser luft ned i lungene gjennom en maske -se bildet over). Dette skal egentlig gjøres hver time, men hvis hun sover, skal hun få lov til å slappe av. 

Pappa og Kasper kom etter jobb og bhg. Sara lyste opp! Hun ble veldig glad for å se lillebroren sin! Og pappan er jo favoritten! Nå er det han som er der inne med henne. Jeg skal inn til studier i Oslo morgen tidlig, så farmor kommer hit for å få Kasper i Bhg:) 

2 kommentarer:

  1. Så godt å høre at Sara er bedre👍har fulgt henne i flere år nå, hun er virkelig en fighter!! Ønsker dere alt godt for tiden fremover. Tenker på dere💕

    SvarSlett
  2. Godt å høre! Håper på gode dager for hele familien framover. Klem fra Aud

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)