mandag 2. januar 2017

Knuse pepperkakehus...

I dag knuste vi pepperkakehuset! Sara spiste tre nonstop, og de kom ikke ut igjen! Og i bhg fortalte de at hun hadde spist mat, strekt seg etter den i spisinga :) Da har hun altså spist på eget iniativ tre dager på rad. Det er bra! 
Det er topp at det er hverdag igjen. Begge ungene er friske nok og smittefrie til å være i bhg. Vi voksne får vært på jobb, og normaliteten er tilbake. Ferie og fri er noe vi alltid gruer oss til. Det er ekstra slitsomt med Sara. De helgene hun er på avlastning er noe helt annet. Da går det faktisk an å både kose seg, gjøre husarbeid, og ikke måtte finne på noe hele tiden. Enten bære, farte, leke, sitte på fanget. Det er ingen som klager eller sutret bare vi reiser oss opp for å hente noe, og det er ingen som krever full oppmerksomhet og hjelp hele tida. Det høres fælt ut, men det er kun 12 helger i året vi ser frem til å ha fri fra jobb og bhg. Og det er når Sara er borte. Hun tar så mye energi, og vi rekker aldri å hente oss inn igjen. 
Vi kan selvfølgelig å ha det hyggelig alle sammen, eller bare Sara og jeg. Men mer enn én dag fri, er for mye. Så ferier er mareritt...
-derfor er vi veldig klare for hverdager og rutiner igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)